JUST RADIO 93 FM


7764-just-radio

Ο Just Radio 93 Fm είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης.

Το κοινό του Σταθμού αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 50% γυναίκες και 50% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 18 μέχρι 44 ετών, με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικίες 25 – 35 & 45 -54.

Ιστορία

Αρχές του 1989, μια παρέα «ατίθασων» νέων που για χρόνια εξέπεμπε «πειρατικά» από τα ερτζιανά, κάνει την πρώτη προσπάθεια για τη σύσταση και λειτουργία ενός μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού με μόνο κίνητρο το μεράκι για το ραδιόφωνο, την αγάπη για τη μουσική και την ανάγκη για επικοινωνία.

Για πολλά χρόνια και με την δημιουργικότητα και το ζήλο του ερασιτέχνη, η παρέα του Just Radio 93 Fm εκπέμπει μουσική, αμεσότητα, πρωτοπορία και βρίσκει ανταπόκριση από ικανοποιητική μερίδα του κοινού της Χαλκίδας. Παράλληλα η συχνότητα των 93 αποτέλεσε το φυτώριο για μετέπειτα καταξιωμένους στο χώρο μουσικούς παραγωγούς.

Διαγράφοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία που διαρκεί 25 χρόνια τώρα, ο Just Radio 93 Fm αποτελεί την πρώτη ραδιοφωνική επιλογή στη Χαλκίδα.

Ο Just Radio 93 Fm, συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιόφωνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό.

Ακούστε τον ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας πατώντας την εικόνα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s