Ράδιο Αρχάγγελος 94,1 FM


Untitled

Ήταν δεκαετία του ’80 όπου οι ραδιοπειρατές, έγραφαν την δική τους ιστορία. Επηρεασμένοι από την εποχή αυτή , στις 21 Δεκεμβρίου του 1989 ακούστηκε για πρώτη φορά το ραδιοφωνικό spot του Ράδιο Αρχάγγελος με πολύ μικρή εμβέλεια για σήμερα, αλλά την πλέον κλασική για την δεκαετία του ΄80 με την πασίγνωστη λυχνία EL504. Με στερεοφωνική εκπομπή από την πρώτη μέρα, έδειχνε το μεράκι των συντελεστών για το ραδιόφωνο αν και ραδιοπειρατές.

Το Ράδιο Αρχάγγελος είναι ο μόνος σταθμός της περιοχής από τους ραδιοπειρατές της εποχής εκείνης, που συνέχισε επαγγελματικά την πορεία του!

Οι ιδρυτές του Ράδιο Αρχάγγελος ήταν τότε σε μικρή ηλικία, ο Αντώνης Ψαθάς μόλις 16 χρονών και ο Σταμάτης Ντάκας 15 χρονών. Mε πολλούς επώνυμους πελάτες καθιερώθηκε στην αγορά της Ρόδου ως ένας από τους πλέον μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Δωδεκανήσου.

Με πολλούς επώνυμους πελάτες καθιερώθηκε στην αγορά, ως ο καλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός στα Δωδεκάνησα.

Σε συνεχόμενες δημοσκοπήσεις, βρέθηκε πρώτος σε ακροαματικότητα σταθμός στα Δωδεκανησα με ποσοστό 23,4% και μάλιστα με διαφορά 9,2% από τον δεύτερο σταθμό.

Σήμερα 24 χρόνια μετά έχει την μεγαλύτερη εμβέλεια και τον μοναδικό ψηφιακό ήχο (Digital Sound), στα Δωδεκάνησα. Με μοντέρνα συστήματα παραγωγής πάντα ψηφιακής τεχνολογίας εγγυάται το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.

Ακούστε τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου πατώντας την εικόνα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s