Λαϊκός FM 87.6


logo (1)

Ο Λαϊκός 87.6 ξεκίνησε την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2001 με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για το καλό ελληνικό τραγούδι!

Ο Λαϊκός 87,6 ήταν ένα ραδιόφωνο που έλειπε από την πόλη της Καλαμαριάς γι’αυτό και γρήγορα αγαπήθηκε από τον κόσμο. Ένα εξάμηνο παρουσίας και φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να δώσει στο Λαϊκό ένα πολύ καλό ποσοστό ακροαματικότητας.

Η δικές σας προτιμήσεις είχαν και έχουν πάντα τον πρώτο λόγο! Αγαπημένα του χθες αλλά και επιτυχίες του σήμερα, πλαισιώνουν το 24ωρο πρόγραμμα Λαϊκού 87.6.

Αμέτρητες εκδηλώσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, διαγωνισμοί που χάρισαν αμέτρητα δώρα αλλά και εκδηλώσεις συμπαράστασης σε ανθρώπους που είχαν την ανάγκη από τα πιο απλά πράγματα αλλά και πιο βασικά για την επιβίωση τους, έκαναν το Λαϊκό 87.6 να χτυπάει δυνατά στην καρδιά του ακροατή.

Ο Λαϊκός 87.6 είναι ένας σταθμός που θέλει πάντα να έχει επικοινωνία με τον κόσμο του και αυτό το καταφέρνει μέσα από  τις εκπομπές του αλλά και μέσω email στο onair@laikos.gr καθώς και μέσω τηλεφώνου στο 2310 240 876 ή στο fax 2310 240 846.

Το σήμα του Λαϊκού 87,6 καλύπτει πλήρως τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας,  Πέλλας, Φλώρινας και Κοζάνης.

Ο Λαϊκός από τον Μάρτιο του 2014 εκπέμπει και στο νομό Χαλκιδικής  από την συχνότητα 97,3

Όλα αυτά τα χρονιά καταφέραμε παρά πολλά και για αυτό σας ευχαριστούμε που κατατάσσετε το Λαϊκό 87.6 στις υψηλότερες θέσεις ακροαματικότητας, κάνοντας μας να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά για να σας ανταποδώσουμε τον σεβασμό και την αγάπη που δείχνετε καθημερινά.

Ακούστε τον ραδιοφωνικό σταθμό της Καλαμαριάς πατώντας την εικόνα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s