Ράδιο Έκφραση 92,4 FM


logosm2

Το Ράδιο Έκφραση 92,4 FM εκπέμπει από το 1998 με τη σημερινή του μορφή από την Θεσσαλονίκη και με εμβέλεια που καλύπτει – εκτός από την Θεσσαλονίκη – και την Κατερίνη, τη Βέροια, τη Νάουσα, την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς καθώς και μεγάλο τμήμα της Χαλκιδικής.

Βασικές επιδιώξεις του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM είναι να αγκαλιάσει την καλή μουσική, να προσδώσει ξανά στο ραδιόφωνο τον επικοινωνιακό και αμφίδρομο χαρακτήρα του, να συμμετέχει στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης και να αποτελέσει μέσο έκφρασης για όλους εκείνους τους ανθρώπους που σέβονται την αισθητική τους. Ακούμε ποπ ροκ μουσική επιτυχίες από το παρελθόν που μας συνοδεύουν μέχρι και σήμερα και όλα αυτά που ξεχωρίζουν από το σήμερα! Ακούμε Έκφραση 92,4fm γιατί θέλουμε να περνάμε καλά! Αυτός είναι ο σκοπός μας..κάθε μέρα να βουτάμε στον εκπληκτικό βυθό της μουσικής! Μια μεγάλη παρέα με την ίδια αισθητική τα ιδία ακούσματα την ιδια αγάπη για την μουσική.

Η επαφή του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM με τους ακροατές του αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της λειτουργίας του. Την σπουδαιότητα που δίνουμε στην επικοινωνία αντανακλούν η διοργάνωση των εκδρομών με εναλλακτικό χαρακτήρα, οι διοργάνωση μουσικών συναυλιών, οι διαγωνισμοί με δώρα-προσκλήσεις για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, σινεμά καθώς και η προσφορά δεκάδων βιβλίων και CD.

Η διαρκής συμμετοχή του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM στον πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης, με διοργάνωση συναυλιών, εκθέσεων και τη χορηγία σπουδαίων εκδηλώσεων δεν αποτελεί το ποιοτικό άλλοθί μας – αλλά είναι μια διαδικασία συνυφασμένη με την ίδια την ουσία του ραδιοφώνου, που είναι η παραγωγή πολιτισμού.

Όλα τα παραπάνω έκαναν το Ράδιο Έκφραση 92,4 FM να καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια στη συνείδηση των ακροατών της Θεσσαλονίκης και συγκαταλέγεται μέσα στους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης

Ακούστε τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης πατώντας την εικόνα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s