Σείριος 95,8 FM


logo

Ο σταθμός ξεκίνησε το 1994 με στόχο την αντικειμενική ενημέρωση και έφερε την καλή Ελληνική μουσική πάλι στο ραδιοφωνικό ουρανό της περιοχής, από εκεί και το όνομά μας ΣΕΙΡΙΟΣ. Ο σταθμός εκπέμπει στους 95,8 ΜΗΖ καλύπτοντας το Νομό Βοιωτίας .

Η λειτουργία του στηρίζεται σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξασφαλίζοντας ποιότητα ήχου και εκπομπής όλο το 24ωρο.

Μέσα σε αυτά τα οι συντελεστές του σταθμού κατάφεραν να ανοίξουν ένα παράθυρο στην άλλη πλευρά της Ελληνικής Μουσικής, άλλα και της ενημέρωσης.

Το ειδησεογραφικό τμήμα άμεσα έγκυρα και αντικειμενικά είναι σε θέση να ενημερώνει για κάθε σημαντικό πολιτικό, πολιτιστικό και επιστημονικό γεγονός σε διεθνές και εθνικό επίπεδο ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τοπική επικαιρότητα.

Με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ειδησεογραφικές εκπομπές και τοπικά δελτία ειδήσεων, μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνουν τους πολίτες για όσα αφορούν την τοπική κοινωνία.

Σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στηρίζουν κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην αναβάθμιση και την εξέλιξη του Νομού.

Από τις 4 το μεσημέρι ο σταθμός τραγουδά το Ελληνικό τραγούδι μέσα από τις εκπομπές των μουσικών παραγωγών του διακόπτοντας μόνο για πεντάλεπτα δελτία ειδήσεων κάθε ώρα.

Νόμιμα ο σταθμός λειτουργεί από 10/8/1994 με Α.Π. 16133 / Ε1 / 2510.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s