ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ FM 92,3


5c67e84c-290e-416a-8061-870c00859229

H Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας εδώ και αρκετά χρόνια, από το 1996, λειτουργεί τον Εκκλησιαστικό ραδιοφωνικό σταθμός της, επ’ ονόματι «ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ» με παγκυκλαδική εμβέλεια και αναμετάδοση μέσω internet, συνεργαζόμενη με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Το πρόγραμμα του ήταν και είναι δομημένο αποκλειστικά με εκπομπές λόγου πνευματικού, εκπαιδευτικού, Εθνικού. Ο ραδιοσταθμός ήταν και είναι μη κερδοσκοπικός. Δεν μεταδίδει διαφημίσεις ούτε έχει κάποιου άλλου είδους εμπορική δραστηριότητα που να επιφέρει με οιονδήποτε τρόπο έσοδα. Η λειτουργία και συντήρηση του ραδιοσταθμού στηρίζεται από τα έσοδα της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και στην εθελοντική απασχόληση. Το έμψυχο δυναμικό του ραδιοσταθμού αποτελείται κυρίως από εθελοντές κληρικούς και λαϊκούς.

Το ημερήσιο τοπικό πρόγραμμα του ραδιοσταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως είναι καταχωρημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ιεράς μητροπόλεως και εκπέμπεται κάθε μέρα από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 5:00 το απόγευμα και από τις 8 το βράδυ έως τις 1 μετά τα μεσάνυχτα παρουσιάζοντας θέματα εκκλησιαστικά, ιστορικά, εθνικά, κοινωνικά. Τις νυχτερινές ώρες μεταδίδονται επαναλήψεις εκπομπών.

Επίσης ο Ραδιοφωνικός σταθμός αναμεταδίδει ζωντανά πανηγύρεις από Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές, εκδηλώσεις ενοριών, αλλά και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνουν διάφοροι φορείς στην Επαρχίας μας.

Μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, δίδεται η ευκαιρία να ενημερώνονται όλοι για τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως, των ενοριών, τις πανηγύρεις, τις εκδηλώσεις αλλά και για δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην Επαρχία της μητροπόλεως.

Στόχος είναι ο ραδιοσταθμός να αποτελεί αρωγό στην ψυχική ανάταση και στην πορεία προς την Λύτρωση αλλά και να δοθεί και η δυνατότητα προβολής δραστηριοτήτων, Ιερών ακολουθιών και γενικότερα θεμάτων που προάγουν την θρησκευτική, πολιτιστική, κοινωνική, εθνική συνείδηση του ποιμνίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s