ΠΡΙΣΜΑ 91.8 FM


Untitled

Η ιστορία του σταθμού ξεκινάει 18 χρονια πριν, το καλοκαίρι του 1988, όταν μια παρέα εφήβων, που απαρτιζόταν από τα τα σημερινά βασικά στελέχη του σταθμού, παρακινούμενοι από την αγάπη τους για το ραδιόφωνο, δημιούργησαν έναν ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό με το όνομα «Κ-13». Αρχικά ο σταθμός λειτούργησε με το βασικό εξοπλισμό. Το εγχείρημα αυτό είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό του νησιού και ενθάρρυνε τους συντελεστές του να συνεχίσουν αυτή την προσπάθειά τους και να τη βελτιώσουν. Η περίοδος λειτουργίας του ήταν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο έως Σεπτέμβριο) καθώς επίσης και τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα, επειδή μερικοί από τους συντελεστές του κατοικούσαν μόνιμα στην Αθήνα. Ο σταθμός μετέδιδε όλα τα είδη της μουσικής και κάλυπτε όλα τα δρώμενα του νησιού, κυρίως πολιτιστικά και εκκλησιαστικά, με ζωντανές μεταδοσεις.

Τα τελευταία επτά χρόνια τα βασικά μέλη του σταθμού έχουν επιστρέψει ως μόνιμοι κάτοικοι στο νησί. Έκτοτε, ο ραδιοφωνικός σταθμός μετονομάστηκε σε «ΠΡΙΣΜΑ 91.8 ΣΙΦΝΟΣ» και εκπέμπει όλο το εικοσιτετράωρο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στους 91.8 μεγακύκλους των FM. Παράληλα έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη νόμιμη λειτουργία του σταθμού.

Ο σταθμός βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το Δήμο Σίφνου, το Γραφείο Πολίτη του Δήμου, καθώς και με όλους τους φορείς και συλλόγους του νησιού (πολιτιστικό, εξωραϊστικούς, επαγγελματιών, κτλ.), μεταδίδοντας ανακοινώσεις και εκδηλώσεις τους.

Ο ΠΡΙΣΜΑ καλύπτει όλη τη Σίφνο, όλα τα νησιά του επαρχείου Μήλου ( Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο), καθώς και μεγάλο μέρος των γύρω από τη Σίφνο νησιών (Πάρο, Αντίπαρο, Σύρο, Μύκονο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο). Το studio του σταθμού βρίσκεται στην περιοχή Πλακωτό και η κεντρική εκπομπή γίνεται από το κέντρο εκπομπής Σίφνου, στο νότιο μέρος του νησιού σε χώρο και ιστό που μας παραχωρήθηκε από το Δήμο Σίφνου.

Οι σημερινοί συντελεστές του «ΠΡΙΣΜΑ 91.8 ΣΙΦΝΟΣ» είναι :

Υπεύθυνος : Γεωργούλης Αναστάσιος

Τεχνικό τμήμα : Γεωργούλης Κωνσταντίνος

Μηχανογράφηση : Μαυρουδής Κωνσταντίνος

Δημόσιες σχέσεις : Κυρτάτας Αθανάσιος

Υπεύθυνη μουσικού προγράμματος : Λεμονή Χαρίκλεια

Δημιουργικό τμήμα – Διαφημίσεις – Εκφωνήσεις : Αλιμπέρτης Δημήτριος, Αναστασιάδη Ρόνια, Διαρεμές Γεώργιος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s