ΡΑΔΙΟ ΛΟΦΟΣ


ΡΑΔΙΟ ΛΟΦΟΣ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Lofos Radio» αποτελεί πρωτοβουλία μιας ομάδας φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη, Λέσβου.

Η ραδιοφωνική ομάδα, γνωστή αλλιώς ως «Radio Lofos», άρχισε τη λειτουργία της μόλις τον Νοέμβριο του 2012. Φιλοδοξία και σκοπός μας είναι η άμεση, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, συμμετοχική και ποιοτική επικοινωνία, ενημέρωση, διασκέδαση και ψυχαγωγία προς όλο τον ακαδημαϊκό κόσμο (φοιτητές, διδάσκοντες, ερευνητικό, διοικητικό, τεχνικό και λοιπό προσωπικό) του ιδρύματος αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου εκτός αυτού. Η Ομάδα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και βρίσκεται σε απόσταση από πολιτικά/κομματικά/παραταξιακά δρώμενα ή πρόσωπα και ανακοινώσεις – ανάδειξης αυτών.

Στα περιεχόμενα του σταθμού βρίσκουν θέση εκπομπές ποιοτικού προγράμματος, με μουσικά ταξίδια, μουσικές αφιερώσεις, ειδησεολογικές εκπομπές, πανεπιστημιακές ανακοινώσεις και προγράμματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες δεξιοτεχνίες για την παραγωγή και παρουσίαση εκπομπών, το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός και όρεξη για συμμετοχή σε μια ανοιχτή και εθελοντική δράση, αποκτώντας συνάμα μερικές υπέροχες εμπειρίες!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.