ΑΙΓΑΙΟ TV


1379b5de7cb668c186ab48a9361eabd7_XL

Η τηλεόραση «ΑΙΓΑΙΟ TV» λειτουργεί από τον Αύγουστο του 1995 στην ιδιόμορφη γεωγραφικά αλλά και αναπτυγμένη τουριστικά περιοχή του Νομού Δωδεκανήσου. Συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της τοπικής ταυτότητας της περιοχής καθώς και στην οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική, τουριστική και αθλητική ανάπτυξη του Νομού Δωδεκανήσου.

Καλύπτει το Νομό Δωδεκανήσου, όπου έχει αναπτυχθεί σημαντική εμπορική και τουριστική δραστηριότητα.

Η τηλεόραση «ΑΙΓΑΙΟ TV» διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή επιτυχημένη προϋπηρεσία στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την ολική ποιότητα, η τηλεόραση «ΑΙΓΑΙΟ TV» αποτελεί σήμερα τον πλέον αξιόπιστο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του «ΑΙΓΑΙΟ TV» είναι αποτέλεσμα συνεχούς μελέτης των προτιμήσεων του κοινού μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός, ΑΙΓΑΙΟ TV, είναι ειδησεογραφικός, με έμφαση στην τοπική ενημέρωση για θέματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα , χωρίς να παραλείπονται τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το πρόγραμμά του, περιλαμβάνει ζωντανά δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, όλο το 24ωρο, εκπομπές διαλόγου και ειδικές ενημερωτικές εκπομπές για ειδικές κατηγορίες: Αθλητικά, αγροτικά, αυτοκίνητο, φύση ,κυνήγι, ψάρεμα, ταξίδια, παράδοση, χορούς, μαγειρική, επιχειρήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, εκκλησία, νέες τεχνολογίες. Στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα ξεχωρίζουν εκπομπές life style, επιλεγμένες Ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα.

Το πρόγραμμα και οι διαφημίσεις του «ΑΙΓΑΙΟ TV» ελέγχονται καθημερινά, από ειδικό σύμβουλο σε συνεργασία με τον Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού. Τιμούμε τους τηλεθεατές για την προτίμησή τους στην τηλεόραση «ΑΙΓΑΙΟ TV» και γι’ αυτό ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s