ΗΠΕΙΡΟΣ TV1


ΗΠΕΙΡΟΣ_TV1_(νέο_λογότυπο_2014)

Το ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 είναι τοπικός τηλεοπτικός σταθμός των Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμά του αποτελείται από τέσσερα δελτία ειδήσεων, την αθλητική εκπομπή Μπαλαλάικα, την μεσημεριανή εκπομπή Η ώρα της Ηπείρου, την ταξιδιωτική εκπομπή Travel Guide, τηλεαγορές και την μουσική εκπομπή FreeStyle. Πολλές φορές προβάλλει παραδοσιακή μουσική και εκδηλώσεις από όλη την Ήπειρο. Η πρωινή του ζώνη αποτελείται από μουσικό πρόγραμμα, δελτία ειδήσεων και επαναλήψεις εκπομπών του σταθμού.

Ο σταθμός παλαιότερα είχε σήμα μόνο στην πόλη των Ιωαννίνων. Αυτό όμως άλλαξε με την εισαγωγή του στην πλατφόρμα της Digea. Το 2013 προστέθηκε στο μπουκέτο του OTE TV ώστε το σήμα του να φτάνει παντού. Στο παρελθόν είχε κακό σήμα σε ορισμένες περιοχές των Ιωαννίνων όμως αυτό άλλαξε με την μεταφορά του σε άλλες συχνότητες.

Το ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 είναι τοπικός σταθμός, με ενημερωτικό και ειδησεογραφικό χαρακτήρα. Ιδιοκτησιακά, ανήκει στις Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Ηπείρου Α.Ε. της οποίας πρόεδρος του καναλιού είναι ο Μάριος Γεωργούλιας, ο οποίος κατέχει και ραδιοφωνικό σταθμό, το Ράδιο Ήπειρος 94.5, το οποίο λειτουργεί από το 1989, είναι μουσικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και μεταδίδει μόνο Ελληνική παραδοσιακή μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s